tirsdag 19. oktober 2010

Dovecraft - bidrag for "de kreative"

Disse bidragene er laget for "de kreative" på scrapping.no.

Dovecraft har mange lekre papirer og motiver å velge i og det å lage julekort med disse var utrolig koselig. Man faller nemlig fort for de herlige tegningene. Fordelen med Dovecraft er at det også er mange "enkle" motiver som gjør at det å lage julekort kan gjøres ganske raskt for de som ønsker det. Mange av motivene kan klippes ut og limes på en bakgrunn, mens andre motiver kan brukes akkurat som de er.

På dette kortet har jeg klippet ut et motiv fra et 6*6-papir, stanset ut en oval bakgrunn med Spellbinder-dies og limt alt oppå hverandre. For å få litt mer effekt er ovalen limt fast på bakgrunnsarket med 3d-puter. Motivet og bakgrunnsarket er fra Dovecraft, juleteksten er fra stempel fra Kreativ Hobby.På dette kortet har jeg også klippet ut selve motivet fra et 6*6-papir. Sirklene under motivet er stanset ut med Spellbinder-dies. Motivet er limt fast med 3d-puter. Motivet, bakgrunnsarket og det grønnprikkete arket er fra Dovecraft. Stemplet er et stempel fra Norsk Stempelblad.


Alt av papir på dette kortet er fra Dovecraft. Arket midt på har en dus, men dekorativ snømann som har en glitrende kropp.  Denne utgjør et fint motiv i seg selv synes jeg. Scallop-kantene er laget med en punch fra EK Success.


Dette kortet viser hvor enkelt det kan gjøres, men at det allikevel blir et koselig julekort. Arket er "originalt", det er kun svertet langs kantene og teksten er stemplet på. Teksten er fra stempel fra Norsk Stempelblad.


På dette kortet har jeg gjort det like enkelt som på det over. Arket er "originalt", det har kun blitt svertet langs kantene og fått et nordpol-stempel langs kanten.

1 kommentar:

Tone K. sa...

Så utrolig flotte kort du har laget ! :o)
Og de siste får jeg så gode minner fra.....Daniel har nemlig boka og den leste vi mye når han var mindre :o)

God helg ! :O)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin