lørdag 6. november 2010

Julekort med Poppydesign-ark

Denne artikkelen er skrevet for "de kreative" på scrapping.no.

Arkene fra Poppydesign er i en utrolig tykk og god kvalitet. I mine øyne gjør dette at arkene egner seg veldig godt til f.eks kort. Kortene blir stive og fine og virker derfor mer solide.



På dette kortet har jeg brukt Poppydesign sitt ark “Julekveld i skogen” som bakgrunn. Arket er filet og svertet i kantene. Boksiden er svertet med stempelputer i ulike brun-farger. Bølgepappen er svertet og har etterpå fått en dusj med Maya Mist i fargen Bronze. Snøfnuggen som er av chipboard klippet jeg i to, malte med hvit Crackle Paint og svertet etterpå kantene med lys brun stempelpute. Tag’en er farget hvit med Gesso, og etterpå stemplet med ulike stempler for å gi mer effekt. Juleteksten er et stempel fra Norsk Stempelblad.



På dette kortet har jeg brukt Poppydesign sitt ark “Julegrend” som bakgrunn. Arket er filet og svertet med brun stempelpute langs kantene. Boksiden er farget med brune stempelputer. Borden nederst er stanset ut med en die fra Magnolia, og den rune taggete matten bak motivet er stanset ut med en die fra Nellie Snellen. Blomstene har fått en dusj med Glimmer Mist. Deler av bakgrunnsarket er embosset med Zing-embossing i kobber-farge. Teksten er en rub-on fra Melissa Frances.

1 kommentar:

Veronique sa...

Jeg liker kortene du lager :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin