mandag 27. desember 2010

Topp 10 fra 2010

I fjor lagde jeg meg min egen Topp 10-liste fra 2009. I listen hadde jeg plukket ut 10 ting jeg hadde laget i løpet av året, som jeg var ekstra fornøyd med eller som betydde mye for meg. Det var utrolig moro å plukke ut bidragene og veldig gøy å se igjennom det jeg hadde laget fra året som gikk. Jeg har derfor valgt å gjøre det samme i år. Jeg hadde stor glede av å se andre sine slike lister i fjor, så jeg håper mange legger ut i år også.

Her kommer uansett mine Topp 10, i tilfeldig rekkefølge.Mormor
Det å scrappe gamle bilder er alltid spesielt for meg. Det er noe helt eget med familien og alle disse flotte bildene som alltid har en historie. Dette bildet er av min mormor som ung. Bildet er tatt 17.mai 1954. Jeg er veldig glad i denne LO'en, både fordi det er et kjempeflott bilde og fordi jeg synes jeg har fått til mange detaljer og et litt gammelt preg. Dette var en LO jeg koste meg med å lage.


Dekorert Toffifee-eske
Denne esken lagde jeg til en kollega som sluttet i sommer. Esken er en dekorert eske med Toffifee, og er den første esken jeg dekorerte av denne typen. Jeg ble veldig fornøyd med den med tanke på både farger og pynt. Det å lage noe som kan gis bort til menn, selvom det er med blomster og pynt var også moro.


Du er unik
Dette kortet er laget etter utfordring fra Marianne. Vi utfordret hverandre med å sende et kit vi skulle lage noe av. Det er ingen hemmelighet at jeg er en stor beundrer av Mariannes unike stil og det var kjempegøy å få et kit jeg skulle lage noe av. Kitet bestod av utrolig lekre ting og jeg fikk brukt nesten alt på dette kortet. Kort jeg har laget har jeg tilgjengelig for salg, men dette kortet har jeg ikke hjerte til å selge. Det er lagt til sides slik at jeg kan ta vare på det og heller bruke det selv til en egnet anledning.


Lucy
I februar dukket Lucy opp hos oss forfrossen og sulten. Etter mye leting etter eierene, måtte vi gi opp. Lucy har dermed blitt boende hos oss og er nå en viktig del av familien. Desverre er hun ikke like fotovant som Timmy, så det å ta fine bilder av henne er ikke lett.  På dene LO'en har jeg brukt et av de finere bildene av henne. Jeg storkoste meg med å lage denne LO'en, både fordi jeg kunne bruke farger jeg vanligvis ikke bruker til en guttepus og fordi det var koselig å kunne scrappe pusen vi hadde reddet inn fra frost og kulde.


Timmys favorittsysler
Dette var mitt finalebidrag i dyrekonkurransen for 2009 på scrapping.no. Jeg var heldig og gikk av med seieren med dette bidraget også. Lo'en var kjempemorsom å lage og det er alltid gøy å bruke humor som element når jeg scrappe Timmy. Forøvrig er jeg veldig fornøyd med fargene på denne og ikke minst kontrasten fargene imellom.


Summer vacation
Dette er vel egentlig et av de enklere kortene jeg har laget og er kanskje ikke "det perfekte kortet" å dra frem på en Topp 10-liste, men det er noe ved dette kortet som jeg liker så godt selv. Kortet er laget ved å sette sammen ulike stempler og så male de med  distress etterpå. Kortet inneholder ingen annen pynt enn noen bittesmå pynteblomster og en rub ons-tekst. Noen ganger er jo det enkleste ofte det beste... Kortet gir meg iallfall en skikkelig herlig sommerfølelse. Kortet inspirerte meg også til å lage bloggheaderen i bloggen min.


Julekurv
Jeg har laget flere slike kurver i løpet av året og egentlig er det litt tilfeldig at det er akkurat denne julekurven jeg viser frem. Disse kurvene er utrolig morsomme å lage og er en hyggelig gave i seg selv. Denne kurven ble laget med juletema og jeg synes både fargene og pynten ble veldig fin. Kurven ble forøvrig gitt til en kollega som en julehilsen.


Kefalonia
Her er et av årets feriebilder scrappet. Jeg liker bildet i seg selv, men denne LOen velger jeg å trekke frem pga bakgrunnsarket. Dette arket har jeg nemlig laget selv. Utgangspunktet var et hvitt Bazzill-ark og jeg har selv farget det med Glimmer Mist og alkoholblekk. Synes arket fikk en skikkelig fin effekt. Forøvrig synes jeg at jeg har klart å pynte denne LO'en med fine kontraster og farger som harmonerer.


Kort med alkoholblekk
Jeg oppdaget alkoholblekk for noen år siden og har siden det hatt det som et av mine favorittprodukter. Jeg prøver stadig å få andre til å oppdage alkoholblekkets mange fordeler og jeg ender derfor opp med å bruke ekstra mye på treff og messer. Dette kortet laget jeg på messen i Skedsmohallen i høst. Kortet var for å demonstrere alkoholblekk og Hambly clear-ark sammen. Jeg synes selv kortet fikk en flott kombinasjon av farger og bakgrunn. Noen ganger kan resultatet bli bra, selvom noe egentlig bare lages som en demo i full fart.


Julekort
Dette er et av årets julekort. Jeg storkoser med meg å lage julekort og hadde hatt flere jeg kunne ha trukket frem her. Men jeg landet på dette, fordi jeg synes denne Magnolia-jenta er så herlig. Kortet var egentlig ganske enkelt og kjapt å lage, men allikevel synes jeg dette ble dekorativt. Dessuten var dette et av de første kortene jeg malte med Distress etter å ha hatt en periode hvor jeg bare fargela med Promarkers.Dette var mine Topp 10 fra 2010. Jeg håper du hadde glede av listen min og jeg håper du har blitt inspirert til å legge ut din egen liste!

28 kommentarer:

tangent sa...

Så mye lekkert du har laget i løpet av året Kristin. Jeg synes du er veldig flink til å variere stil på det du lager. Tror jeg må legge ut en topp 10 liste jeg også en av de nærmeste dagene:-)

Marianne sa...

Så gøy å se så mye lekkert samlet på et sted!! Og tusen takk for så fine ord om meg når det gleder kortutfordringen *klem*
Lurer på om jeg skal lage meg en slik liste, må fundere og tenke litt tror jeg!!

Nok en gang, ha en fin romjul og et godt nytt år!
Klemmer
Marianne

Ann Kristin sa...

Du har laget utrolig mange nydelige kreasjoner dette året :) Skjønner godt at du valgte ut disse til dine topp 10.

Trine sa...

Kjempemye fint du har laget! Likte spesielt godt "unik-kortet" og Loen om Lucy. Ønsker deg ei fortsatt god jul og et spennende nytt år!

Janne-Lise sa...

Så morsomt å lage seg en slik top 10 og få tid til å gå gjennom og tenke tilbake på året som har gått...
Du har plukket ut mye flott :) og det er vanskelig å skulle finne seg en klar favoritt blandt alt dette lekre.

Jeg gleder meg til å følge med deg i 2011 også - takk for 2010

hilsen Janne-Lise

Merethe sa...

Så mye lekkert du har laget i år Kristin :)

Marit sa...

Jeg måtte innom å se på dine topp ti også. jeg er helt enig med deg i at det er gøy å se andres lister.

herlig å se hva du har plukket ut og det er ikke bare jeg som varierer altså. her er jo alt fra albumsider, alkoholblekk, fargelegging til ulike stilarter. Kjempeherlig Kristin. Godt vi kan inspirere hverandre:)

Nå gleder jeg meg til Hønetreff igjen. Blir kos å skravle litt med deg igjen.

Enn så lenge ønsker jeg dere alle ett flott og godt nytt år:)

Varme klemmer fra Hønefoss:)

Kort og Søm sa...

Her var det veldig mye fint!
Hilsen Fredrikke :O)

Kjellaug sa...

Så mye flott du har laga i 2010,falt veldig for den første lo'en jeg..smelt
Ønsker deg godt nytt kreativt år

Anonym sa...

Kjære Kristin♥

Så utrolig mye nydelig du har laget i år! Du er utrolig flink! klem fra meg ♥

Hilde sa...

Takk for titten, masse inspirasjon i din topp 10 liste!!

Liker spesielt din første!
Godt nytt år!

Siv A Haugen sa...

Her var det jammen mye inspirasjon å hente!! Tusen takk for det!! Mye fint :-)

Ina Emilie sa...

Her var det mye fint :) Og likte spesielt godt den LO`en med Timmys favorittsysler ;)

Kristine sa...

Her var det mye lekkert!
Likte spesielt de 3 første! De var virkelig flotte og unike!
Fine farger, og pynten passet bra til. I tillegg hadde du fått med det lille ekstra på de. Så de skilte seg veldig fint ut :)
Masse flott, masse inspirasjon!
Tusen takk for titten!

Godt nyttår :)

Gunn-Hege sa...

Det er alltid en fryd å stikke innom din bloggKristin, og i dag var intet unntak =0)
Dine herlige Lo'r med Timmy (og etter hvert også Lucy) har fått meg til å le mang en gang =0)
Timmy er liksom en skikkelig kjendis-katt syns jeg.
Favorittene mine (klarte ikke velge bare en) av dine topp 10 ble Timmy's favorittsysler, og den lekre toffifee-esken du har pynta!
Godt nyttår til to- og firbente i ditt hjem =0)

Karina Beck sa...

Superfine ting du laver. Tak for at du lagde en kommentar, så jeg også havde mulighed for at besøge din blog.
God nytår.

inger synnøve sa...

wow her var der mye lekkert :) både LOer og kort:)
ønsker deg ett godt nytt år :)

Boffa sa...

Så mye flott du har plukket frem!
Du lager så mye vakkert, altså :)

Den LO`en av Lucy likte jeg spesielt godt!

Riktig godt nytt år til deg og dine!
Gleder meg til å se hva du tryller frem i 2011.

Klem :)

MonaV sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min, og takk for tiiten her.
Masse fint på lista di Kristin:)

Ha en flott nyttårsfeiring i kveld!!

Gro sa...

Hei, her var det mye lekkert. Jeg falt veldig for det enkle kortet ditt, med kun malt motiv. Veldig spesielt (på en positiv måte, altså) og herlig.
Tusen takk for hyggelig komentar i bloggen min.
Godt Nyttår til deg. Klem :o)

bestevenn sa...

Kjempemorsomt å finne bloggen din og se dine utvalgte topp 10. Og artige begrunnelser. LO'en med katten var kjempemorsom. Her er da også bildene det essensielle. Ønsker deg et godt nytt år.

nedergaard sa...

Super super smukke scrappeting du har lavet... flot stil. Specielt, mormor og du er unik, synes jeg er helt unikke.

Rigtig godt nytår til dig og din familie

Lula sa...

Herlig liste Kristin!

Jeg vil ønske deg et knallfint nyttår og gleder meg til å følge det i 20100!

Klem

Linda sa...

Har ikke tenkt på å lage en sånn liste. Dette var morro. Så mye fint du lager. Mye god inspirasjon her. Godt nytt år!

Anonym sa...

Takk for inspirasjon til å lage topp 10-liste :) og for hyggelig kommentar til listen min!
Jeg falt helt for kurven din. Har du mal til slike kurver? Fantastisk vakre, så er jo helt perfekte til gaver!
Likte oppsettet på Lucy-LOen!

Gunn-Elin sa...

Så mye flott du lager, sitter bare å beundrer jeg :) Tusen takk for masse inspirasjon.
Godt nytt år til deg og dine :)
Klem Gunn-Elin

lise sa...

takk for komentar i bloggen min, alltid morsomt at nye er innom:)
Du lager utrolig masse flott og ti på topp listen din viser dette,masse inspirasjon å hente!!
kefalonia LOen din er nok min favoritt her, den er utrolig nydelig!!!

GryA sa...

Herlig liste! Summer vacation kortet var superfint! Enkelt og flott.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin