mandag 10. januar 2011

PanPastel

Denne artikkelen er skrevet for "de kreative" på scrapping.no. Den kan også lese her.

Panpastels er et utrolig morsomt produkt å jobbe med. Det har en kritt-konsistens som gjør den lett å påføre, samt å selv velge hvor sterk eller svak farge an vil ha. Jeg valgte å bruke produktet til å lage meg en helt egen bakgrunn til en LO.


Jeg startet med et hvitt Bazzill-ark og jeg har brukt baksiden når jeg skulle farge. Jeg stemplet først kantene med et grunge-stempel med embossing-stempelpute. Deretter påførte jeg Panpastels i fargen Violet Extra Dark. Det følger med en bitteliten svamp sammen med fargen som er ypperlig å bruke. Der jeg har stemplet blir fargen mørkereenn arket ellers. Jeg har jobbet med bakgrunnen i flare runder og påført fargen i flere lag. Dette gjør at jeg fikk frem mer farge ytterst. Kantene er til slutt svertet med Panpastels i fargen Payned Grey Extra Dark.

Sommerfuglen er laget på samme måten som nevnt over. Den er stemplet, svertet og deretter klippet ut. På sommerfuglen har jeg brukt fargen Payned Grey Extra Dark.Av pynt ellers har jeg brukt blomster fra Prima og Petaloo. Swirlen over blomstene er også farget med Panpastels. Teksten er rub-ons fra Melissa Frances.

Alle kantene på arkene er svertet med Panpastels, også bildet.

3 kommentarer:

Mette sa...

Kjempeflott LO...flott effekt med Pan Pastel!

Ha en fin dag:)

Klem Mette

Marianne sa...

Nydelig LO og så stilig bakgrunnsarket ble!!

Grethebella sa...

Kult!! Lo'en ble kjempe fin. Morsomt med nye produkter (ihvertfall nytt for meg :) )
Herlige farger du har valgt å bruke også.
Klemmer fra Grethe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin