torsdag 6. januar 2011

Dekorert ramme/bilde

Denne rammen har jeg dekorert og gitt bort i gave til fantastiske VyanMica. Nå som jeg vet rammen er fremme, kan jeg legge ut bilde av den også. Bildet er av pusen hennes. Dette er et bilde jeg falt pladask for når jeg så det og jeg har lenge hatt lyst til å lage noe av det.

Rammen er egentlig en brun ramme/bilde kjøpt på loppemarked. Den er malt med hvit Gesso og hvit malingspasta for å fli litt struktur. I tillegg har den fått litt hvit crackle paint rundt kantene og litt blank UTEE-embossing.

Blomstene er fra Prima og er pyntet med American Craft perlebrad i midten.

Noen steder har jeg også embosset med kobberfarget Zing-embossing. Har brukt et tekst-stempel til å stemple med først litt her og der.

De små sommerfuglene er fra en kantpunch fra Martha Stewart. Dette er en av de punchene jeg bruker aller mest, nettopp fordi man får så fine sommerfugler man kan pynte med. Selve kantutstansingen bruker jeg nesten ikke... Hjertene er festet til bakgrunnen før jeg grunnet med Gesso, dette gjør at de blir mer en del av selve bakgrunnen.

5 kommentarer:

Katrine sa...

Åh, denne var lekker!!! Synes det var veldig flott med teksten som er stemplet litt her og der. Heldige venninna di som får en så flott og gjennomført gave. Regner med at den har fått hedersplass.

Gunn`s Kort sa...

Kjempenydelig pyntet!

Ann Kristin sa...

Nydelig ramme med skjønt bilde :)

Lene - Nabon sa...

Denne var kjempeflott! Nydelige farger!

HEIMLAGA sa...

Dette er den vakreste og mest rørende gaven jeg noen gang har fått. Og bildet er enda mer fantastisk i virkeligheten. Ser meg ikke mett på det. Er ydmyk og rørt av å ha et så nydelig bilde av prinsessen min hengende på veggen ♥ Tusen takk Kristin for den beste gaven jeg noen gang har fått ♥ :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin