søndag 11. desember 2011

Glitrende jul

Dette kortet er laget for "De kreative" på scrapping.no, artikkelen kan også leses her.

American Crafts har masse lekre scrappesaker, både papirer og pynt. Jeg har denne gangen laget et julekort med glittereffekter. Glittereffektene er fra et ferdig gullglitter-ark fra American Crafts.

Kortet er i størrelse 6*6.

Nissen er et stempel fra American Crafts. Det er stemplet på et hvitt ark med embossing-stempelpute. Jeg har deretter strødd på gjennomsiktig embssing-pulver og embosset motivet. Deretter har jeg stanset ut nissen med Spellbinder-die. Etter dette har jeg svertet arket med Distress Ink stempelputer i fargene Antique Linen og Brushed Corduroy. Alt setter da fin farge, bortsett fra nissen jeg haddeembosset.

Teksten er stemplet bakpå en gammel noteark, revet ut av arket og svertet langs kantene. Teksten er fra samme stempelsett fra American Crafts som nissen.

Blomsten og knappene er også fra American Crafts. Blomsten er ferdig brettet med lim på baksiden og var bare å lime rett på.

Alle arkene jeg har brukt på kortet er fra American Crafts, både mønsterark og kartong. Glitterarket er som nevnt et ferdig ark med glitter. Det er av tykk og god kvalitet. Snøkrystallene er stanset ut med en punch fra Martha Stewart. Glitterarkene er så tykke at man må ha ganske robuste puncher for å stanse ut fra disse arkene.

3 kommentarer:

Sol sa...

Så flott et kort med masse gull!! Kjempe Lekkert! Å skikkelig jul!!
Så flott med note-ark også! Da tenker jeg på julesanger!!
Stilig med rosett blomten også. Å ferdig laget da. Dæ e jo bærre LÆKKERT!! :o)

Linda sa...

Kjempe flott kort :)

Kos med papir og saks sa...

vakkert julekort. Ønsker deg og dine en flott jul.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin