søndag 8. januar 2012

Dekorative minikort

Disse kortene er laget for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Made byJanet er en av mine store favoritter med digitale ark og jeg har igjen fått lov til å leke meg med noen av disse lekre motivene. Motivene er så flotte i seg selv at jeg har denne gangen valgt å lage veldig enkle minikort med dem. Minikort er veldig kjekt å ha på lur, spesielt dersom man skal gi bort smågaver eller kanskje synes det blir litt for mye å gi bort et ordinært kort.

Dette kortet er i 3*3-størrelse og er kun dekorert med mønsterpapir, motiv fra Made by Janet og glitterlim langs motivet.


Dette kortet er også bare pyntet med mønsterpapir, motivet og glitterlim. I tillegg har jeg satt på en rub-ons –tekst for å gi det ennå litt mer effekt.


På dette kortet har jeg igjen gjort det samme, men jeg har i tillegg stanset ut en liten bord på ytterkanten av kartongen. Til dette har jeg brukt en punch fra Martha Stewart.


Inni dette kortet har jeg limt fast en dekorativ matte fra Made by Janet.På dette kortet har jeg pyntet litt påmønsterpapiret under bilder, jeg har brukt en punch fra EK Success til å stanse den ut. Sirkelen inni pebblesen er stanset ut fra et digitalt ark fra Made by Janet.


Dette kortet er også bare dekorert med motiv fra Made by Janet og en matter under motivet. Jeg har også her hatt glitterlim langs kantene. Motivet er festet til kartongen med 3d-limuter for å gi litt mer effekt.Dette kortet har jeg pyntet litt mer. Motivet er limt fast på en matte av kartong og dekorert med glitterlim.Under motivet har jeg pyntet med en gammel bokside, en digital matte fra Made by Janet og en liten blomst. Metallpyntet er fra Mermaids Dowry.Made by Janet har også mer maskuline motiver og jeg har brukt noen av motivene som er maritimt rettet til å lage kort som også egner seg til menn. 

På dette kortet har jeg limt flere matter oppå hverandre. Motivet er klippet ut, svertet langs kantene og limt fast med 3d-limputer. Jeg har pyntet med en utstanset sirkel fra Made by Janet og limt en pennesplitt oppå der igjen.Dette kortet er meget enkel og er kun motivet limt på kartongen og en utstanset sirkel fra Made by Janet. Jeg har limt på en epoxy-sticker opå sirkelen for å gi det hele mer effekt.

3 kommentarer:

Aquarell sa...

Kjempefine kort! Og takk for tipset, disse var så enkle og fine at selv jeg kan vel få de til. :)

denims cubi sa...

I love the simple card and these all are one of the best simple card. I am so excited for make a different type of card.
rc trucks

mbakke sa...

Kjempe fine kort! Bildene er jo så nydelige :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin