fredag 6. januar 2012

Kort med kreativ bruk av glitterlim

Dette kortet er laget for Kreativ Hobby, artikkelen kan også leses her.

Jeg er veldig glad i å bruke glitterlim og som oftest bruker jeg det til å fremheve detaljer på et stempelmotiv eller langs kantene på utstansingene rundt motivet. Denne gangen har jeg lekt meg litt med glitterlim og funnet et alternativ jeg selv synes gav en flott effekt.

På dette kortet har jeg brukt stemplene "Dekorativt tre - smalt" og "Gratulerer med dagen, 1 linje". Jeg har stemplet motivet med brun stempelpute på et hvitt ark. Deretter har jeg påført en tynn hinne med glitterlim på selve stemplet og stemplet oppå motivet. Jeg lot dette tørke før jeg jobbet videre med kortet.
Motivet har, ved å kombinere stempelpute og glitterlim, fått en ekstra flott og glinsende effekt. Man kunne naturligvis hatt glitterlim rett oppå motivet etter stemplingen, men glitterlimet blir da lettere klumpete og for dominerende. Ved å bruke stemplet til å påføre glitterlimet får man en svakere hinne og motivet får en frost-linknende effekt.


Det kan være vanskelig å treffe rett oppå motivet når man skal stemple med glitterlimet, men det blir faktisk ekstra flott dersom man bommer litt. Da legger glitret seg litt på siden av motivet og gir en ennå flottere effekt.

Teksten er stemplet på kraft-kartong med sort stempelpute.


3 kommentarer:

Angella sa...

Dette er bare så stilig gjennomført...flott bruk av glitter:)

klem
Angella

Aquarell sa...

Kjempeflott kort, så fint det ble med glitterlimet. :)
God helg!

Anonym sa...

Flott kort igjen Kristin!
Kjempeide, med bruk av glitterlim på den måten :o)
Klem fra Heidi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin