torsdag 29. mars 2012

Rapport fra treff med De kreative

Denne treff-rapporten er skrevet for "De kreative" og kan også leses her.

Flere av oss i De Kreative har vært med en god stund, men mange av oss har ikke møtt alle de andre i teamet på treff eller i andre sammenhenger før. Med bakgrunn i dette, og at vi ønsket oss en helg i kreativitetens tegn, så arrangerte vi vårt eget scrappetreff helga 16.-18.mars. Hensikten med treffet var at vi ønsket å bli bedre kjent for å kunne bli et ennå bedre team, utveksle gode ideer og ikke minst kreere masse nytt som kan publiseres på forsiden av scrapping.no.
Og treffet ble virkelig vellykket og hyggelig. Treffet bar preg av en helt enormt produksjon og effektivitet, massevis av ide-utveksling og ikke minst en liten evaluering av de nye ”Scrap That”-konkurransene vi har igangsatt. Som på alle andre treff, oppdaget vi alle sammen nye produkter og nytt utstyr som vi naturligvis ”bare må ha” selv etter treffet.
Med en hel hytte for oss selv og skikkelig langbord på plass, hadde vi enormt god plass til å boltre oss med vårt eget rot.

Det er vel dette som kalles kreativt kaos?

Treffet endte etterhvert opp til å være i Glimmer Mistens tegn, og vi oppdaget alle sammen nye farger og muligheter med denne fantastiske sprayen.

Katrine var snill og holdt et distress-malingskurs for oss på lørdag. Vi fikk massevis av gode tips og flere kastet seg på malingen rett etterpå.
Vi hadde et veldig hyggelig treff og vi ble virkelig bedre kjent. Vi håper og tror at dette også vil gi effekt på det vi lager på forumet og konkurransene vi arrangerer. Vi lot oss virkelig inspirere av hverandre hele helga, vi lærte masse nytt av hverandre og vi er alle enige om at vi etter treffet har blitt et bedre team. Nå håper vi dere alle får stor glede av alle de flotte artiklene som kommer fremover, og lar dere inspirere like mye av oss som vi gjør av hverandre på teamet, og ikke minst dere alle på forumet.
 

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin