onsdag 13. juni 2012

Kort med nydelige bilder

Denne artikkelen er laget for "De kreative" på scrapping.no, den kan også sees her.

Made by Janet har skiftet navn til DigitalPaper by Janet, men hun har fortsatt alle de lekre sakene i sitt sortiment. Jeg rett og slett elsker disse digitale arkene hun har laget og synes bildene er så anvendelige og flotte. Jeg har laget 2 posekort og 2 vanlige kort med dem.

På dette posekortet har jeg brukt et postkort-bilde fra DigitalPaper by Janet.

Bildet er printet ut, klippet ut og svertet langs kantene. Som pynt ellers har jeg brukt utstansede blader, blomst fra Prima og en die cut fra Kort og Godt. Kaffesøl-stemplet har jeg selv designet. Det kan man få kjøpt hos Kreativ Hobby.

Jeg har laget en veldig enkel tag som jeg har puttet inni kortet.

På dette posekortet har jeg brukt et annet utprintet bilde.

Jeg har festet to matter under bilder for å ramme det inn litt. Jeg har også stemplet med  kaffesøl-stemplet jeg selv har designet. Det kan man få kjøpt hos Kreativ Hobby.

Tagen inni kortet er også her enkel. Jeg har brukt stempler fra Kreativ Hobby til å stemple langs kantene.

Dette kortet er et vanlig, dobbelt kort. Jeg har valgt å holde det i lyse farger som harmonerer med bildet. Jeg har pyntet med diverse blomster, bånd og knapper. Også på dette kortet har jeg stemplet med  kaffesøl-stemplet.

Det siste kortet laget jeg i litt sterkere farger, som passet til motivet. Jeg har stanset ut motivet med Spellbinder-dies. De små sirklene er også fra DigitalPaper by Janet. Teksten er fra Heartfelt Design og jeg har stemplet det på en tag. Den lille hønen på kortet måtte med fordi kortet ble laget på Hønetreff.


2 kommentarer:

Linda sa...

KJempe flotte. Masse fin inspirasjon her :)

Linda sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin