torsdag 21. juni 2012

LO med bannere

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Scrapomania har noen utrolig kule puncher og tilbehør fra Epiphany Craft. Punchene er av en skikkelig god kvalitet og er lette å stanse ut med. Og det aller beste er tilbehøret som finnes til: epoxystickers som har samme for som die cuten. Alt sammen kan gjøres og festes ved bruk av punchen. Wenche harlaget en veldig god tutorial på hvordan man bruker punchene, og jeg anbefaler å ta en titt på den.

Jeg har laget en LO hvor jeg har brukt ”banner-punchen” som heter ShapeStudio Pennant25. Jeg har brukt den både med og uten epoxy-stickers oppå. LOen er i Lettersize-størrelse.

Selve tittelen på siden, er små bannere stanset ut med punchen. Jeg har limt på en liten bokstavticker på kartongen før jeg stanset ut og deretter festet epoxy-stickersen. De små bannerene er limt fast med flytende lim oppå twine-tråden.

Jeg har også stanset ut noen små bannere i ulike farger av kartong. Disse små bannere har jeg ikke limt epoxy-sticker på, da jeg ikke ville fremheve disse på samme måte som tittelen.

På toppen av LOen har jeg også limt fast små bannere. Den ene er festet med en pop up Glue Dot slik at den står litt mer ut fra siden. Splættene på LOen er laget med Dylusions-sprayer.

Jeg har brukt ulike blomster i friske farger. Under blomstene har jeg også festet noen små bannere.

Jeg har festet bannerene bade litt over og under annen pynt, for å gi mer dybde og ”liv” i LOen.

Jeg har brukt ulike typer med de gamle overlaysene fra Hambly på LOen. Disse egner seg godt til litt lekne LOer. De turkis firkantene på bakrunn har jeg stemplet med et stempel fra Prima.2 kommentarer:

Linda sa...

KJempe flott. Masse flotte detaljer. Ha en fin helg :)

Sol sa...

Fantastiske Farger.... Helt Rått.... Utrolig Blikkfang og Rålekkert.. Kreativt og Sprudlende! :o)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin