onsdag 6. juni 2012

Posekort

Dette posekortet er laget for "De kreative" på scrapping.no, det kan også sees her.


Scrapsmart har et bredt utvalgt av scrappesaker i sitt sortiment. Jeg har lekt meg med lekkert stæsj og brukt dette til å lage et posekort. På kortet har jeg bl.a brukt blomster fra Dusty Attic, chipboard fra Dusty Attic, halvperler fra Prima og stempel fra Prima. Alt er å få kjøpt hos Scapsmart.


Blomstene jeg har brukt er fra Dusty Attic. Blomstene er av en veldig god kvalitet og pakkene kommer med blomster i ulike størrelser. Jeg har brukt blomster fra en rosa og en grønn pakke på dette kortet.

De små halvperlene er fra Prima. De fås i pakke med ulike farger som harmonerer godt sammen. Jeg har falt pladsk for disse halvperlene, fordi de har en nydelig struktur og er ikke helt glatteslik som de fleste halvperlene man får kjøpt.


Notene er klippet av en lenger remse med chipboard fra Dusty Attic. Chipboarden er svertet langs kantene før den er limt fast med flytende lim.

 
Inni posekortet har jeg laget en enkel tag av kartong og papir.  Langs kantene har jeg stemplet med et stempel fra Prima. Stemplet er opprinnelig en ramme, men jeg har brukt kortenden på det og stemplet min egen ramme rundt kanten.


Øverst å tagen har jeg festet litt bånd slik at den er lettere å få ut av posekortet.


2 kommentarer:

Ida sa...

Kjempefin pose, lekkert med servietten bak motivet!:))
Ida

Aquarell sa...

Nydelig posekort, det var skikkelig lekkert. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin