tirsdag 25. september 2012

Fargerik chipboard

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her. LOen er også laget til Scrapperikets utfordring - bruk 2 forskjellige fonter (frist 29/9)

Jeg elsker å bruke chipboard, og en av de store favorittene hos med er produsenten Dusty Attic. Heldigvis er også disse chipboardene mulig å få tak i i Norge, De selges nemlig hos Scrapsmart. Chipboarden, sprayene og diesen jeg har brukt, samt selvsagt masse andre lekre saker, er å finne hos Scrapsmart på Stempelscrapmessa 29. og 30.september i Skedsmohallen.

Jeg har denne gangen valgt å skape litt fargerike chipboards, sånn at de står i stil til bildet og en litt sommerlig LO. LOen er laget i Lettersize-formet. Splættene på siden er laget med Dylusions-sprayer.


Bak bildet har jeg brukt en die fra Memory Box, som også fås kjøpt hos Scrapsmart. Jeg har farget den med Dylusions-spray i oransj farge for å få den litt knall.

Bokstavene jeg har brukt er Thickers og rub-ons fra American Crafts.


Swirlene under bildet er chipboard fra Dusty Attic. Den kommer i et sett som passer oppå hverandre slik som jeg har brukt de. Jeg har farget de i ulike farger for å gi de litt kontrast og ekstra effekt. Begge er farget med Dylusions-sprayer. Den ene i blå og den andre i gul.


Nede i hjørnet har jeg også farget en chipboard fra Dusty Attic med blå Dylusions-spray. Oppå der har jeg limt fast Thickers fra American Crafts.
2 kommentarer:

Sivic sa...

Stilig LO !
Ha ei fin uke :)

unni's scrappeboble sa...

Herlig frisk LO :)
Tusen takk for at du deltar på utfordringen vår .)

Unni
Scrapperiket

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin