onsdag 26. september 2012

Julekort med Pion-ark

Disse kortene er laget for "De kreative" på scrapping.no, de kan også sees her.


Årets julekolleksjon fra Pion er helt fantastisk! Den har nydelige farger, gir skikkelig vintage-stemning og girsamtidig masse muligheter når det gjelder bruk. Jeg synea arkene i seg selv er så vakre, at jeg har laget 2 enkle jukekort med dem for å få frem de lekre arkene skikkelig. Begge kortene jeg har laget er i 6*6-størrelse. Kortene er også laget til Scrap That Sketch for september.

Dette kortet har jeg valgtå dekorere på alle sider. Forsiden er enkelt pyntet med mønsterark fra Pion. Jeg har skjært ut en ramme fra mønsterarket slik at det ble plass til bilde inni.


Motivet inni rammen er også fra Pion. Motivet passet akkurat i størrelsen. Kantene på motivet er svertet med brun stempelpute for å gi det mer vintagepreg.


I nedre hjørne har jeg pyntet med utstansede kvister, og snurreblomster. Blomstene er svertet med brun stempelpute. Jeg har også pyntet med noen små Rhinestones.

Inni kortet har jeg på venstre side lagt matter med kartong og mønsterark. Kantene har jeg stemplet med grunge-stempel fra Kreativ Hobby. Jeg har stemplet tekst og stanset ut den, og ovalene under, med Spellbinder-dies.


Skrivefeltet til høyre har jeg dekorert på samme måten. Teksten vil da komme godt frem når man har skrevet den på.


På baksiden har jeg pyntet på samme måten, samt festet mitt eget ”laget av”-stempel.

Dette kortet er utrolig enkelt og kjapt laget. Jeg har brukt mønsterark fra Pion og limt det oppå en kraft-matte. Jeg har stanset ut en dekorativ oval fra Spellbinder og stempel på tekst fra Kort og Godt. Kantene er svertet med stempelpute.



Teksten er stemplet oppå den halve ovalen før jeg limte det på.



Mønsterarket i seg selv er veldig lekkert og med et dust mønster i bakgrunnen. Kantene på arket har fått en hinne med glitterlim.





1 kommentar:

Ida sa...

Ahh..så flotte papirer!:))
Disse har du jammen utnyttet perfekt.
Nydelig julete kort begge to!:))
Ida

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin