søndag 9. september 2012

Julekort med stjerne


Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

 Marianne Design har et utrolig flott sett med stjerne-dies (varenr CR1226 ) og jeg har brukt settet for å lage disse 3 julekortene. De to første kortene er inspirert av en tutorial fra Ett Trykk, og jeg har laget disse som collagekort. 

På collagekortene har jeg først stanset ut en stjerne i et transparent ark. Denne stjernen festet jeg til et hvitt papir med tape. Jeg stempler deretter rundt omkring meg ulike julestempler. Når jeg hadde stempplet nok, svertet jeg kantene rundt stjernen med Distress Ink. Jeg fjernet deretter stjernen og la på den delen av arket jeg hadde stanset stjernen ut av. Jeg fikk da dekket hele arket mitt, bortsett fra selve stjernen. Jeg farget så stjernen i den fargen jeg ville ha. Jeg lot dette tørke og stemplet så på et god jul-stempel i midten. En enkel måte å lage kort på, og de utstansede transparent-delene kan brukes om igjen og om igjen.


Stjernen på dette kortset har jeg farget med gul Dylusions-spray.


De neste bildene viser detaljer av de ulike stemplene jeg har brukt. 
Jeg har laget dette kortet på samme måte som det gule, men har brukt litt andre stempler og laget stjernen rød.


Stjernen er svertet med Distress Ink Pads i fargene Fired Brick og Aged Mahogany.


De neste bildene viser detaljer av de ulike stemplene jeg har brukt. 
På dette kortet har jeg brukt samme stjernedie som på kortene over, men jeg har også brukt den største diesen i settet og snøfnugget. Jeg har stanset ut kun en ytterkant av stjernen for at den ikke skal bli for dominerende på kortet.


Stjernen ble opprinnelig stanset ut i gul kartong, men siden dette ble helt kræsj i farget har jeg farget den med rød Distress Stain.


På kortet har jeg også brukt litt julete washi-tape (varenr PT2308) fra Marianne Design, samt et stempel fra Kreativ Hobby.


1 kommentar:

Aquarell sa...

Kjempeflotte kort, og tag. Så smart og enkel måte å lage julekort på. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin