torsdag 16. mai 2013

Kule tags på 1-2-3

Disse tagsene er laget for Kreativ Hobby, de kan også sees her.

Tags er en flott måte å lage enkle type kort som man kan skrive hilsen osv på. Jeg elsker tags i alle varianter, men synes det aller kjekkeste er tags som kan lages på 1-2-3. Tagsene jeg viser frem her er slike enkle tags som er ferdig i løpet av noen få minutter. Alt du trenger er tags, blekk/stempelputer/fargesprayer, stempel og stempelpute. Jeg har laget to like tags, men i ulike farger. På begge tagsene har jeg brukt stemplet "Fotohjørne grunge".

Jeg har først farget selve tagsen med farge. Jeg har brukt blekk på sprayflaske her, men du kan fint brukt f.eks. Distress Ink stempelputer og lage bakgrunnen med dem. Dersom du brker spray, er det lurt å tørke av overflødig blekk med litt papir. Ta tørker bakgrunnen bedre og blir ikke så bulkete. Jeg tørket tagen kjapt med en embossing-pistol. Dersom du ikke har embossing-pistol, kan tagen litte å lufttørke litt. Jeg stemplet deretter på det råtøffe grunge-stemplet. Vips så har man en ferdig tags som er dekorativ og tøff. Tekst/hilsen kan skrives enten på forsiden eller på baksiden.


Jeg har gjort det samme med denne tagen, men laget den i mer jentete farger. Stenmplet passer like godt til maskuline tags som til mer feminine tags.

Håper du ble fristet til å leke deg med å lage noen enkle tags. Det er kjempegøy og ikke minst veldig kjapt gjort!

1 kommentar:

Anne sa...

Jeg er helt enig med deg, tags er genialt og veldig anvendelige, og dine var superflotte med veldig tøffe fargekombinasjoner.

Masse lekkert å se i bloggen din, så kommer snart på besøk igjen. Takk for titten :-)

Ha en fortsatt fin 17. mai og god pinsehelg!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin