tirsdag 31. desember 2019

Topp 10 for 2019

Tradisjon tro, her kommer min Topp 10-liste for 2019..
Jeg lager ikke så mye som tidligere, men jeg koser meg med det jeg produserer. Rekkefølgen på listen under er tilfeldig. 

1 - Mistet tann
Denne LOen liker jeg godt, spesielt med tanke på bildet og ikke minst fargekombinasjonen som også matcher bildet. 


2 - Ha en fin dag-kort
Disse kortene liker jeg veldig godt fargene på. I tillegg elsker jeg dette stemplet med lyspære og jeg har brukt det masse gjennom hele 2019.


3 - Bursdagskort til min mann
Dette kortet er laget til bursdagen til min mann. Det er uhyre sjelden jeg laget denne typen kort, men jeg koste meg virkelig med å bruke litt andre farger og en annen stil.


4 - Traktor-LO
Denne LOen betyr mye for meg. Erik mistet sin morfar sent i 2018 og dette er  det siste bildet som ble tatt av dem sammen, bare få dager før han døde.


5 - Glitterkort
Det er ikke ofte jeg har glitter-overkill og kombinerer rødt og rosa, men det har jeg gjort på dette kortet. Jeg liker veldig godt all glitringen og synes det ble en tøff effekt med så mye.6 - Ferietid
Denne LOen liker jeg godt. Jeg liker de duse pastellene jeg har fått til, og ikke minst at bakgrunnen er selvlaget med gamle garn-magebånd og at det gav en tøff effekt.7 -  Grønt bursdagskort
Her er ennå et kort med denne lyspæren. Jeg liker at jeg har klart å få til kortet i samme typen fargetoner og at det ble en kombinasjon av sart og tøft.
8 - Bursdagskort
Jeg har i 2019 oppdaget gleden ved å lage forholdsvis enkle kort, men som allikevel blir dekorative. Disse kortene havner i den kategorien. Jeg liker fargene og at de er nok pyntet.9 - Pastellkort
Jeg liker veldig godt disse pastellkortene og ikke minst fargene på den. Har også fått veldig sansen for å pynte kort på denne måten.


10 -  Sabeltann
Jeg liker veldig godt denne LOen og fargene jeg har kombinert.


Og til slutt vil jeg legge ved bilde av kaken jeg laget til min sønns bursdag. 1 kommentar:

Bibbi sa...

Godt nytt år!
Her var det masse fint :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin