onsdag 20. juli 2011

Jeg beundrer Anne

Jeg har laget meg en egen liten "hederspris" som jeg deler ut når jeg kommer over noe på en blogg som virkelig fortjener det. Min lille "hederspris" har jeg kalt for "Jeg beundrer" og det følger med en egen liten banner som bloggen pyntes med.

Anne, Anne Kristine, Annes paper fun, aksh...kjært barn har mange navn. At jeg har beundret Anne lenge er ingen hemmelighet. Jeg er også så heldig at jeg var på Hjertelaget sammen med henne en periode og ble der ennå bedre kjent med kunstreren og ikke minst det fantastiske mennesket Anne. Anne er ei dame man liker ved første øyekast, hun er helt unik på alle måter! Jeg kunne plukket ut haugevis av flotte saker fra bloggen din Anne, for jeg er stor fan av absolutt alt du lager. Jeg synes du kreerer så mye fantastiske ting og det er utrolig inspirerende å se deg leke deg med materialer, farger og teknikker. Og imponerende nok utvikler du deg stadig!

Så kjære Anne: denne gangen har jeg plukket ut dette fantastiske juleprosjektet. Jeg er skikkelig julemenneske og dette oser av herlig julestemning og får meg til å lenge etter jul....selvom vi bare er i juli. I tillegg synes jeg du har utrolig flotte bilder og forklaringer på teknikkene du bruker. Det gir masse inspirasjon til å teste ut selv!

Denne banneren kan du ta med deg i bloggen din dersom du har lyst. Det er et lite bevis på at jeg virkelig beundrer deg!


5 kommentarer:

annes paperfun sa...

Ååå Kristin...tusen..tusen takk for dagens STORE og VARME oppmuntring!!
Ble helt rørt jeg med tårer i øyekroken. Dette varmet skikkelig godt!Takk for at du er du og at jeg har fått lære deg å kjenne ♥♥♥. Setter veldig pris på dette Kristin.
Ha en fortsatt fin sommer.
Stor♥klem Anne

Anne Karin sa...

Denne var utrolig fin! Åh!

jannes hobbykrok sa...

Kjempekul banner,og herlig sprekt tiltak ,Kristin! Enig med deg, dette var et nydelig prosjekt!
Klem,Janne

Renate sa...

Glimrende tiltak Kristin. Så moro å se de flotte kunstnerne du trekker frem her.

Ha en super dag!
Klem Renate

sandi sa...

Wow! I absolutely love this! Just fab!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin