fredag 22. juli 2011

Personlig lim

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.


MyStik fra Scrapbook Adhesives er en kjempeflott dispenser med lim. Til dispenseren får man også kjøpt refiller, noe som gjør at du kan ha dette limet lenge. Og det aller beste, dette limet kan du gjøre skikkelig personlig og ditt helt eget.

Toppen av limet kan vippes opp før bruk, dette gjør at det er stabilt og godt å holde i.I de avlange bildene inni lokket på limet, kan du selv laget en personlig vri. Lokket kan nemlig enkelt tas av. Motivet inni limet, kan brukes som mal for designet du selv vil lage.

Jeg valgte å lage meg et forholsvis enkelt design denne gangen. Siden designet ligger løst under lokket, kan jeg lett bytte det ut dersom jeg føler for det senere. På den ene siden har jeg valgt et mønsterark som bakgrunn. Jeg har tegnet formen fra det opprinnelige bildet, klippet det ut og deretter svertet kantene med Cat’s Eye stempelpute i fargen Chestnut Roan.

Jeg har stemplet en mini-Magnolia på et ark, fargelagt det, klippet det ut og limt det fast. Bokstavene er små bokstavstickers fra Kaisercraft. Kjekt å ha navnet sitt på når man skal på treff osv.


På den andre siden har jeg enkelt og greit klippet ut et bilde av en av pusene mine. Har filet kantene og svertet de med Cat’s Eye stempelpute i fargen Chestnut Roan.


Og det beste av alt med limet: det sitter godt, klisser ikke og er drøyt i bruk.
1 kommentar:

sandi sa...

what a neat idea...looks so cute!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin