mandag 18. juli 2011

Stopp, presse ingen adgang

Jeg fikk for en god stund tilbake tilsendt 2 bilder fra AnitaL. Bildene var pusebilder som jeg ble utfordret til å lage noe morsomt ut av, iallfall et av bildene. Omsider har jeg fått laget noe ut av dette her. Her er resultatet av det ene bildet jeg fikk tilsendt...


Stopp-bokstavene er fra American Crafts og er foam thickers.

De små runde bokstavene er stickers fra Jenni Bowlin.

Bildet i seg selv er så herlig og bra at det var utfordrende å finne en egnet tittel. Men tittelen "Stopp! Presse ingen adgang" dumpet ned i hodet mitt for noen dager siden.

Blomsten er fra Prima. Under blomsten har jeg limt fast små grener fra Dusty Attic.

Katten er også fra Dusty Attic. Jeg har sprayet den med Glimmer Mist i fargen Slate og deretter svertet den med Cat's Eye stempelpute i fargen Charcoal.

Den lille runde sirkel er en egenlaget Pebbles.

Bakgrunnsarket er selvlaget ved å lime sammen flere deler fra en avis. Jeg har tilslutt svertet alle kantene og embosset med sort embossing her og der. I tillegg har jeg dæsjet litt Glimmer Mist for å få mer "røff look".

3 kommentarer:

Anita sa...

Så utrolig megastilig!!! Du er jo bare megaflink... :) Utfordrene bilde å jobbe med da... :)

Klem fra Anita

Anonym sa...

Kjempestilig!!! Utrolig kult bilde, og morsom utfordring du har fått. Kjempeartig med egen bakgrunn, og masse flotte detaljer. Kul katt også (den fra Dusty Attic). KNALLBRA!

Unknown sa...

Wow, Kristin! Nå har du overgått deg selv, for dette var fantastisk stilig :)

Utrolig flott bakgrunnsark, imponerende satt sammen av avisutklipp! Alt du gjør er så "for-seg-gjort" !! Som vanlig en inspirasjon <3

r!ta

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin