fredag 15. juli 2011

Reise som tema

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Darkroom Door har noen kjempeflotte utklippsark av utrolig god kvalitet. Arkene er tykke og solide og egner seg både som dekor på LO’er, til kort eller som annen pynt.

Jeg har valgt å ha reise-tema på det jeg har laget denne gangen.På dette kortet har jeg brukt en remse med utklippsbilder, samt tekster som følger med i pakken med bildene. I tillegg har jeg klippet ut en tag som fulgte med, og puttet denne bak remsen. Tekstene er festet fast med 3d-limputer for å gi litt ekstra effekt.

Tagen ligger løs bak remsen på kortet, slik at den kan tas ut. Personlig synes jeg slike tager som er ferdig pyntet er kjempelekkert og enkelt og bruke.

LO’en jeg har laget er forholdvis enkel, men morsom å ha i reise-albumet.

Jeg har brukt et kart jeg tok med meg fra Praha som bakgrunn. Kartet var over to sider i et turistheftet, slik at jeg har rivd disse ut og limt dem ved siden av hverandre. Jeg har deretter limt fast utklippsbilder på de stedene i kartet bildene hører hjemme. På den måten får jeg tatt vare på gode bilder og et oversiktlig kart over de stedene jeg har vært i Praha.

I den lille rød ruten øverst til venstre med generell info om kartet, har jeg klipt ut noen tekster som fulgte med bildene og limt disse oppå.


3 kommentarer:

sandi sa...

Wow! Love this! And that tag is perfect!

Marianne/skorpionen sa...

Den LOen er bare genial!! Så enkel men likevel så fortellende og supert i et reisealbum!!
Liker måten du har plassert bildene på.
Stilig kortet også og remsen!

Ha en flott lørdagskveld :)
klem
Marianne

Sylvia sa...

Fine reiseprosjekter. Tag'en var flott, og LO'en genial i sin enkelhet! Tøff måte å fortelle om stedene man har besøkt.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin