onsdag 26. oktober 2011

Fyrstikkesker til jul

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Jeg er utrolig glad i de digitale arkene/bildene fra Made by Janet og denne gangen har jeg brukt dem på fyrstikkesker.


Fyrstikkeskene jeg har dekorert er av den mellomstore størrelsen og er 7 cm høye. Det er ekstra koselig å sette frem skikkelige jule-fyrstikkesker i desember, så jeg har gjort 3 ulike esker klare for høytiden.

På denne fyrstikkesken har jeg pyntet med tickets fra Made by Janet og samt en julestjerne. Sirkelen er en egenlaget Pebble laget med en sirkel-mal fra StefNeff .

Denne pebblesen ligger ute som en freebie her i min blogg og kan lastes ned gratis her. Bakgrunnsarket er fra Poppy Design.

Denne fyrstikkesken er også dekorert med en ticket fra Made by Janet. I tillegg har jeg pyntet med en utstanset kristorn fra en Martha Stewart-punch og en snøkrystall fra Maya Road. Snøkrystallen er malt med Crackle Paint.

På den siste fyrstikkesken har jeg rett og slett bare klippet ut et bilde fra et av Made By Janet sine digitale ark, og limt på. Jeg har kun svertet kantene med stempelpute. Motivet i seg selv er så vakkert at jeg ikke synes det var behov for mer pynt.

Og her er den andre siden av samme fyrstikkeske som over. Man kan da lett selv velge hvilken side man vil ha liggende opp, begge er like dekorative.

Og her er fyrstikkesken åpnet.

2 kommentarer:

Line A sa...

Nydelige! måtte inn tidligere i dag å handle derfra.. så masse fint! :)

Ihre Marina Hutflies vom Bastelshop www.Hobby-crafts24.eu sa...

Dear Kristin,
your detail is just Lovely and so fantastic, creative and so beautifully done. I love it. I enjoyed the visit on your site. Many thanks for your beautiful inspirations!! Please visit my Blogspot. Many hugs from Marina.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin