mandag 19. desember 2011

Lag på lag

Dette kortet er laget for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her. Kortet er også laget til Scrapperikets utfordring 41 - hvitt og blått. Fristen er 31.desember.

Jeg har fått leke meg litt med småpynt fra Mermaids Dowry. Pynten var blant annet runde treperler og charms. Jeg har laget en bakgrunn med masse lag med papir og pynt laget med Multi-medium og Gesso. For å lage bakgrunnen limte jeg først fast masse pynt og ark med lim og Multi-medium. Etterpå la jeg på et lag med Gesso, før jeg igjen hadde på mer papir og Multi-medium.


Her har jeg limt på blonde underst og metallpynt fra Mermaids Dowry.Etter tørking har jeg også svertet med Cats Eye stempelpute i fargen Chestnut Roan for å få mer effekt. Miniperlene er strødd på før malingen tørket, dermed sitter de fast av seg selv.


Jeg har gjort det samme med denne pynten, som også er fra Mermaids Dowry. I tillegg har jeg hatt på litt hvit Crackle Paint for å gi det hele mer effekt.


Sirklene er treperler fra Mermaids Dowry. Disse er limt fast med vanlig lim før de ble malt med Gesso.


Blomstene er limt fast etter at bakgrunnen er tørr. Den ovale pynten er fra Mermaids Dowry er ”original”, altså ubehandlet av meg.


Her synes pynten og strukturen på kortet fra siden.


Og her er øvre del av kortet.


Motivet er klippet ut og limt fast med Multi-Medium. Dette gir også en hinne over motivet som gjør at det sklir mer i ett med selve bakgrunnen.


2 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Så utrolig lekkert!! Liker fargetonene og alle lagene du har! Gøy å leke med litt ulike bakgrunner og medium ja :D
Ønsker deg en riktig fin uke og god jul
Klem :)

Kristine sa...

Et kjempe fint kort!
Lekkert!

Takk for at du deltar på utfordringen vår!

Kristine
Scrapperiket

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin