torsdag 9. februar 2012

Travel scraps med Bind It All

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Jeg har nylig kjøpt meg Bind It All, etter å ha ønsket meg det i lange tider og aldri fått det. Faren med slike maskiner er jo at de fort kan bli stående og støve ned og kun være kjekke å ha. Jeg har planer om at dette ikke skal skje hos meg og jeg har derfor allerede tatt den i bruk. Og det beste av alt er at jeg omsider fikk laget noe av hauger av ekte scraps jeg har hatt liggende. 

Hver gang vi er på tur, tar jeg med meg haugevis av scraps hjem. Det er alt fra billetter, brosjyrer, boarding card og togbilletter til kvitteringer, brosjyrer, glassunderlag osv. Jeg har alltid store planer om å bruke disse tingene som pynt på scrappesidene jeg skal lage etter turen. Og ja, jeg bruker kanskje en eller to av disse tingene...mens resten blir liggende i en haug og blir flyttet rundt på hver gang de er i veien. Og jeg har aldri hjerte til å kaste dem, for de kan jo komme til nytte en vakker dag. Og det var akkurat det de gjorde, kom til nytte en vakker dag altså. For mens snøen lavet ned ute, samlet jeg sammen minner fra sydenturer, storbyferier og fotballturer, og planla et skikkelig ekte scrap-album laget med Bind It All. 

Jeg har sortert alle mine scraps i en egnet rekkefølge, deretter laget med covere av tykk kartong/chipboard og så bundet alt dette sammen med Bind It All.

Albumet mitt har jeg rett og slett kalt Travel Scraps siden alt inni det er ekte reise-scraps. Albumet er 14 cm høyt.

Jeg har brukt chipboard-bokstaver fra American Crafts på forsiden, sammen med små bokstav-stickers fra My Little Shoebox. Bokstavene er filt langs kantene for å gi en mer slitt effekt. Chipboard-bokstavene er i tillegg svertet med Cats Eye stempelpute i fargen Chestnut Roan. Under bokstavene har jeg limt fast ulike bånd. De sorte tekstene er rub-ons fra Melissa Frances.

Slik ser albumet ut inni og denne glassbrikken med Guinness-logo er første scrap i albumet.

På baksiden av alt jeg har festet i albumet, har jeg skrevet noen ord om hvor jeg har scrapen fra og evetuelt annen kjekk info.

Her vises flere ting jeg har festet i albumet.

Jeg har også limt inn en kles-merkelapp som hang på et plass vi kjøpt i Aston Villas supporterbutikk.


Og til slutt en minibrosjyre fra en helt fantastisk kake-butikk i London.

Jeg håper du ble inspirert av mitt lille album og kanskje oppdaget noe nytt du kan lage med Bind It All. Og dersom du ikke har Bind It All, så kan du jo lage liknende album med f.eks ringer eller andre ting til å feste det sammen med.

6 kommentarer:

Min lykkestein sa...

Stilig mini album =)
Utrolig fint minne å ha fra turen =)

Linda sa...

Artig album. EN kjempe idee å gjøre sånn med tingene. Jeg har og en tendens til å samle litt mye sånne ting som bare blir liggende.

Hildegunn sa...

Denne var flott! Supert å sette sammen alt man bare "må ha med hjem" når man er på tur :-) Fint at du har skrevet litt på baksidene også!

Klem

Aquarell sa...

Slikt album SKAL jeg lage meg! Tusen takk for superflott tips!Kanskje jeg får orden på alle scraps jeg har tatt med hjem, og samlet på over laaaaang tid? :)
Kjempeflott album!

Aina sa...

Dette var et supert tips, og mye bedre enn mitt eget alternativ hvor alt bare havner i en skuff.
Jeg er veldig imponert over kreativiteten din! Som du har lagt merke til, er bloggen din havnet på min lille og eksklusive liste ;)
Kanskje jeg må blåse støvet av mine egen BIA :-)

Lise sa...

Utrolig flott album.
Og en kjempegod idé. Jeg er veldig glad i min Bind-it-All, men har aldri prøvd dette før :) Takk for inspirasjon :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin