onsdag 20. januar 2010

Vår fotomodell

At Timmy er en fotomodell er det vel ingen tvil om?  Mange mener han er norges mest fotograferte pus, og det er kanskje ikke så langt unna?  Mange bilder blir det iallfall av han og jeg gleder meg til han begynner å bli litt mer ute igjen, så det går an å få tatt noen skikkelige bilder igjen.  Enn så lenge får disse nøye seg.  Første bilde er tatt inne på badet.  Samme kamera og samme innstilllinger som bildet i headeren min.  Synes det blir utrolig nydelig lys på badet og nydelig med denne håndkle-fargen.  Og når bildet er tatt uten blitz, blir det så nydelig lys.



Disse bildene er vel ikke akkurat noen blinkskudd, men utrolig søte allikevel.  Timmy småkjeder seg om dagen, men han glimter til og vil leke noen ganger.  Da flyr han og gjemmer seg bak gardinene, ligger og lusker og venter på at vi skal kaste leke-mus i nærheten av han.  Da fyker han frem med potene sine og leker såvidt, før han igjen forventer at vi skal kaste ny leke-mus.  Han er utrolig søt når han gjør dette her, og han tror nok at han er helt usynlig der han sitter.



2 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Hihi...herlige "gardin-bilder" :D
Han er nok definitivt en av Norges mest fotograferte katt, men så er han jo fotogen også da. Kan nesten virke som om han har skjønt det :D

Ha en flott søndag!
Klem fra Marianne

Pia sa...

Han er så herlig! Du tar altså så flotte kattebilder - jeg er imponert! Ha en super søndag!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin