tirsdag 19. juli 2011

Cheery Lynn Design

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Cheery Lynn Design har noen helt fantastisk flotte og unike dies som jeg har falt skikkelig for.

Diesene er av den flate typen som går i de fleste stansemaskiner. Jeg har selv brukt min Epic Six til utstansing, og jeg har knapt opplevd dies som er enklere å stanse ut. Utstansingen ble 100% perfekt på første forsøk. Imponerende bra kvalitet!

Jeg har valgt å lage to kort med disse diesene. På babykortet har jeg brukt en dies som likner en kakeserviett. Det følger med en god instruksjon sammen med denne diesen, for den bør/må stansen gjennom maskinen flere ganger for at alle prikkene og hullene skal bli skikkelig. Følger man oppskriften får man perfekt resultat på første forsøk.
Bildet viser diesen og utstansingen.

På dette babykortet har jeg brukt kakeserviett-dies, blad-dies og en embossing-die som har preget et av bakgrunnsarkene.

Kakeservietten er stanset ut i en lys rosa farge. Jeg har svertet kantene på kakeservietten med Cat’s Eye stempelpute i fargen Creamy Brown og Chestnut Roan.

Bladene er også fra Cheery Lynn Design, Pair of Ferns. De har jeg stanset ut i beige Bazzill. Jeg har deretter svertet de med Cat’s Eye stempelpute i fargen Chestnut Roan og etterpå sprayet dem med Glimmer Mist i fargen Walnut Gold.

Nederst på kortet har jeg også festet et blad. Det er to slike blad-dies i pakken, som har buingen på selve bladet ulike veier.

I tillegg har jeg pyntet kortet med diverse blomster og små babycharms.

I tillegg har jeg laget et skikkelig sommerpreget kort. Alle motivene på stempelet er satt sammen ved hjelp av maskerings-teknikk. Alle stemplene er fra Magnolia.

På dette kortet har jeg brukt gress-die, blomst-die og blade-die fra Cheery Lynn Design.

Gresset er stanset ut i 3 ulike farger og limt oppå hverandre. Dette gir kortet er fin effekt og skaper litt dybde.

Blomsten er stanset ut i hvit Bazzill, sirkelen i midten i gul kartong. Sirkelen i midten blir automatisk preget med små prikker i midten. Dette gir en fin effekt på blomsten.


Motivet er fargelagt med Promarkers i duse farger.


Sommerfuglen er stemplet, fargelagt, klippet ut og limt på med 3D-limputer.2 kommentarer:

Anonym sa...

Babykortet og sommerkorte er kjempe nydelige.Wow.
God sommer

Heidi sa...

To nydelige kort! Har siklet på de diesene fra Cheery Lynn selv, og fristelsen ble ikke noe mindre nå! :-)

Likte godt de duse fine fargene.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin