torsdag 27. desember 2018

Topp 10 for 2018

I år har jeg 10 års jubileum med Topp 10-liste for året som har gått. Jeg lager ikke så mye som tidligere, men jeg koser meg med det jeg produserer. Rekkefølgen på listen under er tilfeldig. 


1. Kort med Pixie Powder
Dette er det året hvor jeg har lekt meg med maling, blekk og medium og Pixie Powder ble raskt en av favorittene mine. Jeg liker veldig godt fargene og det enkle uttrykket på dette kortet.

2. LO - Blinkskudd
Dette bildet er et av de bildene fra 2018 som jeg er mest glad i og det å scrappe det var veldig koselig. Jeg er veldig fornøyd med farger og stil på denne LOen.


3. Kort med stor die
Jeg kjøpte meg en stor die og den synes jeg er utrolig dekorativ. Dette kortet var enkelt, men morsomt å lage og hyggelig å gi bort.


4.Kort til min mann
Dette kortet laget jeg til min manns bursdag og det var da jeg la min elsk på disse oval-diesene fra Studiolight. De har blitt noen av mine favoritter.


5. Klin og klæsj-LO
Klin og klæsj har altså vært en gjenganger i år og denne her koste jeg med masse med lage. Mange ulike typer blekk/maling, ulike farger og ulike lag.


6.Kort med Pixie Powder - nr 2
Her er ennå et kort med Pixie Powder og jeg synes det var morsomt å lage noe i gul-toner.

7. LO -Supermann
Supergutta mine igjen og selvom denne er enkel, elsker jeg den pga de herlige bildene.8. Kort til kollega
Det er hyggelig å lage kort til kollegaer og det var ekstra hyggelig å lage dette til min fantastiske kollega Heidi som ble 50 år i sommer. Fargene er litt utypisk meg, men gøy å lage noe i duse farger.


9. LO - enkel bakgrunn
Jeg har laget en del prosjekter med denne teknikken på bakgrunnen i år. Denne LOen er dekorativ, enkel og morsom. Og man kan mixe som man vil. Veldig gøy.


10. Julekort
Dette julekortet koste jeg med veldig med å lage. Det er veldig enkelt, men ble allikevel skikkelig julete i mine øyne.Det var min liste. Til slutt vil jeg legge med en liten bonus, en kake jeg laget til min sønns bursdag i sommer. Utrolig gøy å dekorere kaker og ennå bedre å spise dem...

1 kommentar:

Tone K. sa...

Så mye flott du har laget Kristin :)
Tusen takk for all inspirasjon :)
Gleder meg til å se mer fra deg :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin