fredag 30. desember 2011

Topp 10 fra 2011

De to siste årene har jeg laget meg Topp 10-lister fra året som har gått. De tidligere listene kan sees her. Hver år lager jeg massevis av både LOer, kort og andre ting, og det å skulle plukke ut bare 10 ting fra året som har gått er en skikkelig vrien oppgave. Noen ganger har jeg lyst til å lage meg Topp 20-liste istedenfor, men jeg skal også i år klare å begrense meg til "kun" 10 ting jeg har laget. Det er en veldig hyggelig avslutning på året å kikke igjennom det man har laget og legge de ut som en oppsummering.

Jeg har i år også lyst til å gi en bitteliten scrappegave til en person som legger igjen en hilsen her, og som samtidig sier hvilken av tingene jeg har lagt ut her som er den du likte best. Scrappegaven trekkes på nyåret. (Edit 06-01.12: Vinneren er nå trukket, så det er ikke lenger anledning til å være med i rekningen.)

Så her er altså min liste, samt noen ord om hvorfor akkurat dette er plukket ut.

Julekort/julebilde
Dette kortet laget jeg til Skisse-o-mania på scrapping.no, på våren. Fargene kommer desverre ikke til sin rett på dette bildet. Kortet er iallfall laget som en vegg med vindu hvor man titter inn på nissen. Jeg brukt evigheter på dette kortet og pirket mye med detaljene. Jeg visste allerede når det var ferdig at dette var et kort jeg ikke ville klare å gi bort. Kortet har derfor fått sin plass som julepynt i stua.


Titteskap
Dette titteskapet er laget på slutten av året, men har allerede fått en spesiell plass i mitt hjerte. Titteskapet er laget med utgangspunkt i et skap fra Tim Holtz. Alt innholdet, og pynten på toppen, er gammelt skomakerutstyr jeg fant på låven her vi bor. Det er veldig hyggelig å ta vare på slike minner og det er ekstra moro når de kan stå til pynt. Avisen jeg har kledt boksen med er fra 1933 og ble funnet sammen med innholdet i skapet.


Kattekort
Dette kattekortet er også laget til Skisse-o-mania på scrapping.no på våren. Jeg vant den runden med dette kortet også. Jeg storkoste meg med å lage dette og brukt lang tid på detaljer. Teksten er også selvlaget digitalt. Jeg synes bildet jeg fant var så herlig og jeg er veldig fornøyd med kombinasjonen av farger. Et herlig kort som jeg er skikkelig fornøyd med selv. Da en kollega av mannen min gjerne ville kjøpe det, må jeg innrømme at jeg slet med å gi det fra meg...


La busken leve
Her er jeg skikkelig på "hjemmebane". Denne LOen laget jeg på Grorud-treffet på våren. Jeg hadde bildet klart, men hadde en herlig idemyldring med Linn/Fenris som satt ved min side på treffet. Jeg storkoste meg med å lage denne og denne twisten med humor både i tittel og pynt synes jeg ble så bra. For meg er ingenting så morsomt å lage som humoristiske LOer, og denne er intet unntak!


Lag å lag-kort
Dette kortet laget jeg for ikke så mange ukene siden. Jeg har lekt meg med masse ulike lag med papir og pynt, Multi-Medium og Gesso. Kortet er veldig utypisk meg i teknikker og stil, men ved å lage dette kortet har jeg fått øynene litt opp for hvor moro dette faktisk er. Jeg håper og tror at dette bare er starten min på lek med materialer og maling. Kortet synes jeg ble veldig stilig siden det er så lyst og med så mye strukturer.


Tower Bridge
Denne LOen av Tower Brigde måtte få en plass på listen min. Vi var i London i april og noen LOer fra turen ble det selvsagt. På denne LOen synes jeg at jeg har vært heldig med kombinasjonen av farger og pynt. Jeg har gjort bildet om til sephia, noe som også gjør at siden harmonerer godt i fargene. Bokstavene er farget med promarkers for å få de til å matche og Spellbinders-rammen under bildet er perfekt her synes jeg.


Bursdagskort med Copics
Dette bursdagskortet er det aller første kortet jeg laget med Copics-tusjene mine. I sommer solgte jeg nemlig Promarkersene mine og gikk over til Copics. Har ikke angrep på valget og dette motivet brukte jeg lang tid på å fargelegge. Jeg synes også motivet ble en så fin kombinasjon med en mini-Magnolia og denne flotte natur-bakgrunnen. Dette kortet har jeg tatt godt vare på og jeg kommer nok heller ikke til å gi det bort med det første.


Dekorert boks
Denne boksen storkoste jeg meg med å lage. Boksen er opprinnelig en stor boks med valnøtter og jeg har tatt vare på flere av disse boksene for å lage noe av fremover. Det var utrolig morsomt å dekorere en ferdig boks og det var gøy å kunne jobbe med små detaljer som pynt. Boksen ble forøvrig en fin liten bursdagsgave til en kollega på jobb.


Fiskardo
Denne LOen er laget med bilde fra herlige og vakre Fiskardo. Vi var på ferie til den greske øya Kefalonia i september i 2010 og var da bl.a. innom Fiskardo. Byen var en skikkelig gresk idyll og er foreviget på flere av mine LOer. Denne LOen har jeg valgt å ha med fordi jeg synes kombinasjonen avfiskegarn og Primas hvite pynt ble veldig stilig her. Synes jeg fikk til en bra maritim vri. Fiskegarnet har jeg hatt liggende i flere år, og endelig fikk jeg brukt det.


Dekorert Anthon Berg-boks
Jeg har dekorert flere bokser med Anthon Berg-sjokolade i år. Denne boksen er en av mine favoritter. Den er kanskje ikke så klassisk julete i fargene, men det er noe med fargekombinasjonen jeg ble veldig glad i når jeg lagde den. Jeg synes boksen ble akkurat passe pyntet og litt sart i fargene med en frost-liknende effekt. I tillegg har jeg brukt et tekst-stempel fra Kreativ Hobby som jeg har blitt veldig glad i og brukt masse i år.

Det var min Topp 10-liste for 2011. Jeg håper du legger ut din også, for selv synes jeg det er skikkelig inspirerende med disse listene. I tillegg håper jeg du legger igjen en hilsen her, og forteller meg hvilken du likte best, sånn at du er med i trekningen om en scrappe-overraskelse.

35 kommentarer:

Elen sa...

Masse fint du har laget i år, Kristin! Likte spesiellt godt lag-på-lag kortet ditt og skomaker-boksen. Fantastisk flotte:-D

Lene - Nabon sa...

Flott 10 på topp! Digger "la busken leveLoen"!
haha Den er genial!

Fortsatt god jul!

tone sa...

Så lurt å lage en ti på topp liste. Eg falt helt for La busken leve LOen når du la den ut første gang, og den er jammen min favoritt ennå.

tone :)

Torill sa...

Jeg likte veldig godt Tower Bridge var nydelig!!!
Og likte lista de kjempegodt - så variert og hærlig!!!
Takk for at du deler!!

Bente Årstad sa...

WOW så mye flott her og takk for koselig kommentar hos meg:)

Ha en forsatt fin romjul:)

Bibbi sa...

Utrolig mye flott du har laget!
Lo "la buska leve" ble min favoritt...

Marianne/skorpionen sa...

Herlig topp10 liste!! Jeg bare elsker titteboksen din, synes den var utrolig lekker og så flott måte å bevare minner på!
Tusen takk for et fantastisk inspirerende år!
Godt nytt år! Klem!

Cathrine sa...

WOW, så mye fint og variert du har laget. jeg likte spesielt godt den dekorerte Anthon Berg-boksen din.Flott vintagestil med en fantastisk fargekombinasjon.
Julehilsen fra Cathrine

Anita sa...

Så masse flott du har laget i løpet av året :)) Artig å se så mye forskjellig. Min favoritt blir nok kortet med katta på. Helt herlig bilde og nydelig pynt :))
Takk for at du deler :)

Hege sa...

Så mye lekkert. Nydelig og variert liste. Min favoritt er "lag på lag" kortet. Virkelig lekkert.

EllenFossli sa...

Jeg er jo en fan av det du lager og bloggen din<3 Den er helt utrolig :) For en nybegynner som meg får jeg super masse inspirasjon, som jeg en eller annen gang skal klare :) Det viktigste er jo de gode FORKLARINGENE dine, de hjelper meg så på vei<3 Resultatet blir helt klart veldig forskjellige.....thihi....men ideer får jeg!

Husker jeg falt så for titteskapet ditt, derfor må det bli min vinner i Topp 10 <3<3<3 Det er bare helt utrolig lekkert<3<3<3

Gleder meg til å fortsette å følge deg :)

Ann Kristin sa...

Du lager jo så mye lekkert :) Likte spesielt godt titteskapet ditt!!

Christin aka Umenorskan sa...

Kjempemange fine prosjekt. Likte spesiellt det förste.

*marion* sa...

Her var det mye vakkert å se på , takk for at du er med !
Ønsker deg et godt nyttår!
Klem Marion

Lula sa...

Her er det så mye forskjellig å se på, du er så kreativ!!

Ønsker deg et godt nyttår Kristin!

Klem Lula

Lene sa...

Så mye lekkert du tryller fram, spennende å se kreasjonene som kommer i 2012!

Vibeke sa...

For noen kunstverk denne var Kristin!! WOW - du er jammen meg flink!! Jeg elsker julekortet ditt- og skjønner godt at det måtte bli hjemme. Men min favoritt blit titteskapet - nydelig arbeid:)

Takk for titten:)

Wenche sa...

Nydelige og varierte ting du lager. Et flott knippe fra året som har gått og jeg vet du har laget så utallig mye mer lekkert. Ønsker deg en fortsatt flott romjul og nyttårshelg.

Tonje sa...

Så masse flott du har laget! Min favoritt må bli "tower bridge" LO'en, elsker fargene og detaljene på den :) Se gjerne på min liste i bloggen min ;) Klem

Anonym sa...

Så mange flotte kunstverk! Min favoritt ble Fiskardo. Jeg har sett den i bloggen før også, og likte den like godt da. Jeg falt for oppsettet, fargene og helheten i den. Fuglene passet så fint på, og "fiskegarnet" ble prikken over i'en. Bølgepappen passet også perfekt til, både når det gjelder farger og med røffheten den gir. Liker detaljene ellers også, sånn som de små charmsene, roret og den kule overskriften.

marit sa...

Fiskardo har jeg sett mange ganger, den er bare så lekker og så gjennomført pyntet!
Elsker disse topp 10 listene. Du hjertlig velkommen innom min;)

Har forresten lagt ut en del med bruk av pebbelsene din om du vil ta en titt.

Nyt de siste romjuls dagene og ha et godt nyttår!

Merethe sa...

Så mye lekkert Kristin. Titteskapet og "La busken leve" er mine favoritter her.
Klem fra Merethe

Torill sa...

kan titte innom deg igjen jeg:0)
Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!
Godt nytt kreativt år!!

lillesmor sa...

Hei, og takk for at du har plukket frem så mye fint som jeg ikke har fått med meg før... hihi.
Likte flere ting her veldig godt, og hadde litt trøbbel med å plukke ut en soleklar favoritt, men valget faller til slutt på Timmy-loen. Elsker det lekne, og humoren i den!.

Ønsker deg et godt og kreativt nytt år.

Aquarell sa...

Så mye fint du har laget!
Tror nok LOen om La buska leve er den jeg likte best:)
Godt nyttår til deg.

Heidi sa...

Flott Topp 10-liste! Jeg falt for titteskapet, fordi det er unikt, og inneholder mange bestanddeler.
Kan jeg ta med en til, så likte jeg godt lag-på-lag kortet ditt.
Lykke til med nytt kreativt år :)

AnneiSkogen sa...

Utrolig mye flott du har laget i året som har gått! Titte-skapet var LEKKERT!

Tone K. sa...

Du lager så mye flott Kristin og jeg har funnet og finner masse inspirasjon hos deg ! :)
Tusen takk ! :)

Ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År ! :)

klem

Bente sa...

Så mye fint du har laget dette året:) Min favoritt er titteskapet, elsker gamle ting. Tusen takk for at du deler:)

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år. klem fra Bente

Monica Mortensen sa...

Så mye fint <3 synes titte boksen var spesielt sjarmi :)
Godt nytt år

Siwert sa...

Her var det utrolig mange flotte og kreative ting :)))

Min favoritt her er Fiskardo ♥

Klem Siwert

cecilie sa...

For noen flotte og kreative prosjekter du har lagd dette året, du er helt rå på scrapping! =D

Merete/Scrappeguri sa...

Så mye fint på lista di! Jeg fallt for Tower Bridge -kjempefin LO.
Som to blir kanskje LO`en Fiskardo.
Godt Nyttår til deg!
Merete

Merete/Scrappeguri sa...

Så mye fint på lista di! Jeg fallt for Tower Bridge -kjempefin LO.
Som to blir kanskje LO`en Fiskardo.
Godt Nyttår til deg!
Merete

Lena_J sa...

Variert og spennende liste, her blir en iallefall inspirert, det er sikkert.. Som favoritt må jeg nok si at kattekortet er det som sto frem best for meg.. Det er ikke et lett kort og lage, men allikevel får du det til og se så lett ut.. :-)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin